BACK
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

OLISI MUKAVA KUULLA SINUSTA!

Green Room Oy

Aarnivalkeantie 5D

02100 Espoo

www.greenroom.fi

info@greenroom.fi

FAQs

VALITSE YKSI

Sponsoroitteko urheilijoita?

Meillä on tällä hetkellä Athlete Ambassador-ohjelma tällä alueella, mutta juuri nyt ohjelma on täynnä. Ota meihin yhteyttä uudelleen syksyllä, jolloin otamme vastaan hakemuksia seuraavalle ohjelmavuodelle.

Mitä on CLIF SHOT® energiageeli?

CLIF SHOT energiageeli on hiilihydraattilähde urheilijoille nautittavaksi kesken suorituksen. Jokainen huippusuiritukseen tähtäävä urheilija voi hyötyä nopeasta CLIF SHOT energiapamauksesta.

Miksi valitsisin CLIF SHOT energiageelin?

CLIF SHOT sisältää vähemmän raaka-aineita kuin useimmat merkit - oli kyse heidän varusteistaan tai ravinnostaan, urhelijoilla ei ole varaa kantaa mukanaan tarpeetonta joka ei suoraan paranna suoritusta. Tehostettu lähestymistapa antaa sinulle suorituskykyetua nopean energian maltodekstriinin ja kuivatun ruokosokerisiirapin muodossa.

Kuinka käyttää CLIF SHOT energiageelejä?

Yleisesti, kestävyysurheilijat kuluttajat 200-400 kaloria tunnissa erilaisistä energialähteistä: geeleistä, patukoista ja juomista. Suosittelemme nauttimaan yhden pakkauksen 15 minuuttia ennen suoritusta ja 2-3 pakkausta tunnissa suorituksen aikana.

Mikä on CLIF SHOT® BLOKS™?

CLIF SHOT BLOKSit ovat pehmeitä, helposti pureskeltavia energiapalasia, nopeasti imeytyvää hiilihydraattia, kehon suosimaa nopeata energiaa suorituksen aikana.

Milloin käyttää CLIF SHOT BLOKSeja?

Syö puoli pakkausta CLIF SHOT BLOKSeja 15 minuuttia ennen suoritusta nostaaksesi verensokeriarvoa. Suorituksen aikana syö 1-2 pakkausta tunnissa ja muista nauttia suullinen vettä aina päälle.

Kuka käytää CLIF SHOT BLOKSeja?

CLIF SHOT BLOKSeja käyttää kestävyysurheilijat - maantiepyöräilijät, juoksijat, maastopyöräilijät, triathlonistit, seikkailu-urheilijat jne. CLIF SHOT BLOKSit sopivat kuitenkin kaikille jotka tarvitsevat nopeata energiaa.

Miksi syödä CLIF® Bar patukoita?

Aktiivisilla urheilijoilla on korkeat vaatimukset energialle. Sekoituksella  hiilihydraatteja, proteiinia ja kuituja CLIF Bar tukee lihaksia ja konetta antaen niille energiaa jota tarvitaan pitkän suorituksen aikana. Kannettavuuden ja herkullisen makunsa vuoksi CLIF Barit ovat erinomainen valinta urheilijoille ja aktiivisille ihmisille jotka haluavat parasta itselleen ja ympäristölleen.

Mitä on CLIF Bar?

CLIF Bar on alkuperäinen energiapatukka terveellisistä aineksista. CLIF Barit ovat tehty kokonaisista raaka-aineista jotka voit nähdä ja maistaa, kuten kaurahiutaleista, hedelmistä ja pähkinöistä. Jokainen patukka sisältää B6 ja B12 vitamiineja jotka auttavat energiaa imeytymään kehoon. Patukat ovat myös proteiinin ja kuidun lähde.

Milloin kuuluu syödä CLIF Bar patukoita?

Parhaan tuloksen saamiseksi CLIF Bar kannattaa nauttia tunnista kolmeen ennen suoritusta yhdessä veden kanssa. Näin vältät näläntunteen ja annat lihaksille polttoainetta. Pitkäkestoisen, matalamman intensiteetin lajeissa, kuten vaellus tai pyöräretkeily, voit syödä CLIF Bar patukoita suorituksen aikana antamaan energiaa ja hiilihydraatteja koneelle. CLIF Bar patukoita voi syödä myös aterioiden välillä pitkien päivien aikana.